Gazze’de Siyonist Soykırımı 263. Gününde Devam Ediyor…

Gazze’de Siyonist Soykırımı 263. Gününde Devam Ediyor…

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail askerleri, üst üste 263. gününde de Filistinli sivillere karşı hava ve topçu saldırıları düzenleyerek suç işlemeye devam ediyor.

Habere göre, Filistin Bilgi Merkezi haber bildirim birimi şunları yazdı: ”Bugün İsrail savaş uçakları ve topçuları Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerindeki evleri ve yerleşim yerlerini hedef aldı ve bu saldırılarda onlarca kişi öldü veya yaralandı.

Refah’a yönelik büyük kara saldırılarıyla eş zamanlı olarak Siyonist ordu, hava saldırıları ve toplarla Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerini hedef aldı ve korkunç suçlar işledi.

Aynı zamanda insani yardımların engellenmesi ve piyasada bulunan malların tükenmesi nedeniyle Gazze’nin kuzeyinde kıtlık ve açlık çemberi genişlemeye devam ediyor.

Siyonist rejimin savaş uçakaları, Gazze şehrinin batısındaki Şati kampındaki bir evi, sakinlerinin başına yıktı. Bu saldırıda 15 kişi şehit oldu, çoğu hâlâ enkaz altında olduğu bildirildi.

Ayıca, yerel kaynaklar, şehitler arasında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin kız kardeşi ile çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − two =