Siyonist General: Hizbullah’a Savaş İlan Etmek Toplu İntihardır!

Siyonist General: Hizbullah’a Savaş İlan Etmek Toplu İntihardır!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist ordunun emekli generali, Lübnan Hizbullah’ına savaş açılmasına karşı uyarıda bulunurken, bu eylemi rejimin toplu intiharı olarak değerlendirdi.

Habere göre, Siyonist rejimin ordusundan emekli general İshaq Brik, İsrail gazetesi Ma’ariv’de yayınlanan makalesinde şunları yazdı: “7 Ekim’de İsrail’in askeri ve siyasi liderleri Harekatı İsrail’in kuruluşundan bu yana en büyük felaketi ve başarısızlığı yaşadı, bir büyük felakete daha hazırlanıyorlar ama bu sefer İsrail’e karşı bölgesel bir savaş başlatarak bu hata yüz binlerce kat daha felaket olacaktır.

Bu Siyonist general makalesinde şunları belirtiyordu: “Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant’ın sunduğu, Lübnan Hizbullah’ına karadan, havadan ve denizden saldırma planına Bakan Netanyahu da bunu onaylıyor.

İsrail’e altı cepheden saldırı yapılmasına ve her gün binlerce füzenin, roketin ve insansız hava aracının İsrail’in iç cephesine akmasına neden oluyor. Şöyle açıkladı: “Bu plan, bu üç kişinin (Netanyahu, Gallant ve Halevi) önderliğinde İsrail’in kolektif bir intiharıdır. Kaybedecek hiçbir şeyleri kalmadı, bu yüzden İsrail’in kaderini oynuyorlar ve onu cehenneme sürüklüyorlar.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 5 =