Ebu Hamza: Düşman Esirlerini Serbest Bırakılmasının Tek Yolu Direnişin Şartlarını Kabul Etmesidir

Ebu Hamza: Düşman Esirlerini Serbest Bırakılmasının Tek Yolu Direnişin Şartlarını Kabul Etmesidir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadın sözcüsü, şunları açıkladı: ”Siyonist düşmana, Siyonist esirleri geri getirmenin tek yolunun Gazze Şeridi’nden çekilip saldırıyı durdurmak ve şartları kabul etmek olduğunu ilan ediyoruz. ”

Habere göre, Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı sözcüsü Ebu Hamza, Cumartesi günü televizyonda yayınlanan bir konuşmasında şunları söyledi: Suçlu Siyonist rejim, savunmasız bir millete karşı soykırım yaptı.

Şöyle açıkladı: İsraillilere liderlerinizin sözlerine inanmamalarını söylüyoruz çünkü savaşı durdurmadan Siyonist yerleşim yerlerine dönemezsiniz.

Ebu Hamza konuya açıklık getirdi: Saray el-Kudüs, Batı Şeria ve Gazze Şeridi’ndeki diğer direniş gruplarıyla birlikte kararlı bir mücadele veriyor.

Şöyle konuştu: “Geçtiğimiz haftalarda çok sayıda düşman keskin nişancısı ve askerini öldürdük, Siyonist yerleşim birimleri olan ‘Bear al-Saba’, ‘Sadirot’ ve ‘Ashqlan’ı bombaladık.

Açıklamalarına şöyle devam etti: Geçtiğimiz haftalarda 11 İsrail İHA’sını düşürdük ve her gün Refah, Jabalia ve Netsarim bölgelerindeki düşman kuvvetlerini hedef alıyoruz.

Düşmana, esirlerini Gazze Şeridi’nden geri getirmenin tek çözümünün müzakere olduğunu söylüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 − 7 =