Meclis Başkanı: Siyonistler’in Refah’taki barbarlığı durdurulmalı

Meclis Başkanı: Siyonistler’in Refah’taki barbarlığı durdurulmalı

İslami Şura Meclisi Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, Siyonist rejimin savunmasız Filistin halkına karşı eylemlerini, Siyonist barbarlığının savunmasız insanlık ile karşı karşıya gelme olarak niteledi.

İslami Şura Meclisi Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, Siyonist rejimin savunmasız Filistin halkına karşı eylemlerini, Siyonist barbarlığının savunmasız insanlık ile karşı karşıya gelme olarak niteleyerek, Siyonistler’in Refah’taki barbarlığının durdurulması gerektiğinin altını çizdi.

Galibaf bugün meclisin açık oturumunda yaptığı konuşmada işgal rejiminin Gazze Şeridi’ndeki işlediği suçlara işaretle, İslam ülkeleri başta olmak üzere dünya ülkelerinin diplomatik gözlemlerini bir kenara koyarak, tüm güçleriyle insanlık onurunu savunmaları gerektiğini belirtti.

İsrail’in savaş suçları karşısındaki eylemsizliğin insanoğlunu barbarlık dönemine götüreceği uyarısında bulunan Meclis Başkanı, Refah’ta tutuşan çocukların seslerinin insanların temel haklarını savunmak için insanlığın başarısızlık belgesi olduğunu kaydetti.

Melcis Başkanı, hükümetlerin kendi milletleriyle aynı çizgide hareket edip, tarihin doğru tararfında durmaları ve bu kırım makinesinin önüne geçip, birkaç Siyonist caninin insanlık medeniyetiyle alay etmelerine izin vermemeleri gerektiğini söyledi.

Galibaf ayrıca, ABD yönetimini Siyonist rejimin en büyük destekçisi ve soykırımcı rejimin tüm suçlarının müsebibi olarak niteledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − ten =