Siyonist Askerler Ramallah Pazarını Ateşe Verdi/Video

Siyonist Askerler Ramallah  Pazarını Ateşe Verdi/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli kaynaklar, Siyonist rejim ordusunun Filistin’in Batı Şeria’daki Ramallah şehrine baskın düzenlediğini ve sebze pazarını ateşe verdiğini bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin raporuna göre, yerel kaynaklar, İsrail işgal güçlerinin bu sabah Filistin’in Batı Şeria’daki Ramallah kentine saldırarak Filistinlilere göz yaşartıcı gaz atmaya başladığını bildirdi.

Bu saldırıda Ramallah’taki sebze satıcılarının pazarına göz yaşartıcı gaz sıkılması sonucu bu pazarda büyük bir yangın çıktı.

Uluslararası protesto ve muhalefete, Lahey Mahkemesi’nin savaşı ve Filistinlilerin öldürülmesini durdurma kararına rağmen Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kenti başta olmak üzere Filistin’in farklı bölgelerine yönelik vahşi saldırıları devam ediyor.

Uluslararası Adalet Divanı kararında, Refah’a karşı savaşın durdurulması ve bu bölge halkına yardım ulaştırılması için Gazze Şeridi’ndeki geçişlerin yeniden açılması çağrısında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 2 =