Hamas: Siyonist Mahkumların Yüzde 70’i Öldürüldü

Hamas: Siyonist Mahkumların Yüzde 70’i Öldürüldü

Acilnews’in yabanı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas’ın İslami ve Arap İlişkileri Ofisi Başkanı yaptığı şunları söyledi; ”Siyonist düşman, esirlerini askeri güç kullanarak serbest bırakmak istiyor ancak bunların yüzde 70’i yaptığı bombalamalarda öldürdü.”

Habere göre, Hamas’ın İslam ve Arap ilişkileri dairesi başkanı Halil el Hiya, Lübnan El Menar şebekesine verdiği röportajda şunları söyledi: 8 ay boyunca Gazze’yi işgal eden düşman, tüm bu suçlara ve Amerika’dan gelen yardımlara rağmen direnişi kırmayı başaramadı.

El-Hiya şunları ekledi: Direniş, Siyonist işgalcilere karşı savaşmaya devam edebilecek ve milletini uzun süre ve üst üste aylarca savunabilecektir.

El-Hiya şunları kaydetti: Direniş, hasar gören yeteneklerini onardı ve yeteneklerine göre farklı koşullara uyum sağlayabiliyor.

Şöyle devam etti: Siyonist düşman, esirlerini askeri güçle serbest bırakmak istiyor; Ancak bunların yüzde 70’i bombalamalarda öldürüldü.

Hamas’ın İslam ve Arap ilişkileri ofisi başkanı şunları ekledi: “Düşmanın uzatmak istediği savaşa herkesin uzun süre hazır olması gerekiyor ve milletimizin direnip savaşmaktan başka seçeneği yok.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 − 7 =