İsrail Rejiminin Üst Düzey Komutanları Hamas’la Kapsamlı Bir Anlaşma İstiyor

İsrail Rejiminin Üst Düzey Komutanları Hamas’la Kapsamlı Bir Anlaşma İstiyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin üst düzey askeri ve istihbarat komutanları, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun kabinesinden Hamas’la kapsamlı bir ateşkes anlaşmasına varmasını istedi.

Filistin haber ajansı Sama’nın haberine göre, İsrail rejiminin üst düzey askeri ve istihbarat komutanları, Netanyahu’dan Gazze Şeridi ve işgal altındaki Filistin’in kuzey sınırlarında Lübnan’daki Hizbullah ile ateşkes için kapsamlı bir anlaşmaya varmasını ve bu konuda anlaşmaya varmasını istedi.

Netanyahu’ya Gazze Şeridi’ndeki Hamas hareketinin lideri Yahya el-Sanwar’ın hayatta kalması pahasına da olsa bu anlaşmayı imzalamasını tavsiye ettiler.

Bu konuda Siyonist rejimin eski Genelkurmay Başkanı da Gazze Şeridi’ndeki Siyonist askerlerin kafa karışıklığıyla ilgili şunları söyledi: Gazze Şeridi’nde ve Lübnan sınırlarında askerlerimiz sebepsiz yere öldürülüyor çünkü elimizde net bir bilgi yok.

Siyonist rejimin Filistin direnişine karşı yenilgisini kabul eden Don Halots şunları ekledi: “Bu savaştan İsrail’in tarihinde rol oynayacak tek sahne, Filistin direnişinin Ekim ayındaki yenilgisidir.

Netanyahu’nun kabinesinden Hamas’ın şartlarını kabul ederek Gazze Şeridi’ndeki 132 Siyonist mahkumun serbest bırakılmasını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + three =