Lapid: Tek Hedefimiz Netanyahu’nun Gitmesi

Lapid: Tek Hedefimiz Netanyahu’nun Gitmesi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin muhalefet lideri, şu anda bu rejimin ihtiyacı olan tek şeyin Binyamin Netanyahu’nun gidişi olduğunu açıkladı.

Habere göre, Siyonist rejimin muhalefet lideri Yair Lapid, bu rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu’nun kabinesinin devrilmesi çağrısında bulunarak, şu anda bu rejimin ihtiyacı olan tek şeyin Netanyahu’nun gidişi olduğunu vurguladı.

Bölgeyi aşan Al-Quds al-Arabi gazetesinin gönderisine göre Yair Lapid şunları ekledi: “Bunlar zor zamanlar ve İsrail’in her şeyden çok ihtiyacı olan şey Netanyahu’nun hayatımızdan çıkmasıdır.” dedi.

Ayrıca şunu da belirtti: Benim görevim, siyasi değişim için doğru zamanın oluşması için elimden gelen her şeyi yapmaktır.

Lapid ayrıca şunları kaydetti: Size söz veriyorum ve yemin ediyorum ki, bu kabine düşene kadar faaliyet ve çabalarımızı sürdüreceğiz.

Sonunda Siyonist rejimin muhalefet lideri şunları söyledi: Bu kabine uzun sürmeyecek ve esirleri geri alacağız.

El Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde’nin, Siyonist rejimin ordusunun Gazze’de düzenlediği bombalı saldırıda bir Siyonist tutuklunun daha hayatını kaybettiği yönündeki son açıklamalarının ardından Siyonist tutukluların aileleri, Netanyahu kabinesinin Siyonist tutukluları Gazze’de ölüme bıraktığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + four =