Hizbullah Siyonist Ordusunun Mevzilerini Vurdu

Hizbullah Siyonist Ordusunun Mevzilerini Vurdu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı ve Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kolunun Saraya el-Kudüs müfrezeleri bugün bir kez daha Siyonist rejimin ordusunun mevzilerini hedef aldı.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı yaptığı açıklamada, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Barnit kışlası bölgesinde İsrail ordusu askerlerinin toplanmasının füze ve roket saldırılarının hedefi olduğunu duyurdu.

Filistin İslami Cihad hareketinin askeri koluna bağlı Saraya El Kudüs birlikleri de Gazze şehrinin güneybatısındaki Şeyh Ajlin bölgesinde Siyonist rejimin asker ve askeri teçhizatını hedef aldıklarını duyurdu.

Lübnan İslami Direnişi işgalci ordunun Golani Tugayı’na bağlı 51. Tabur kuvvetlerinin el-Manara’daki komuta merkezini ve konuşlandırılmasını hedef alan operasyonun sahnelerini de yayınladı.

Bu füzeler ilk kez direniş tarafından mevcut muharebeye giriyor ve savunma ve tahkimatlardan geçerek düşmanın zayıf noktalarını hedef almalarını sağlayan kablolu TV’nin yönlendirmesine dayanarak hedefe saldırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eighteen + 6 =