Ebu Ubeyde, İran’ın İsrail Saldırısı Hakkında Ne Söyledi?

Ebu Ubeyde, İran’ın İsrail Saldırısı Hakkında Ne Söyledi?

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas’ın askeri sözcüsü, İran’ın Siyonist rejime tepkisinin boyutu ve niteliğinin yeni temeller attığını ve Siyonist rejimin hesaplarını altüst ettiğini söyledi.

Habere göre, Hamas’ın askeri kolu Kassam taburlarının sözcüsü Ebu Ubeyde, 200 gün süren Aksa Tufanı operasyonunun ardından yayınladığı video mesajında ​​şunları söyledi: İran’ın tepkisinin etkisini ve bu ülkenin saldırılarının ciddiyetini derinden anlıyoruz.

İran’ın Siyonist rejime tepkisinin hacmi ve niteliğinin yeni temeller attığını ve düşmanın hesaplarını altüst ettiğini vurguladı.

Hamas’ın askeri sözcüsü, mesajında ​​şunları ifade etti: ”Dünya, Siyonist rejimin Sadık operasyonu öncesinde, sırasında ve sonrasında nasıl paniğe kapıldığını kendi gözleriyle gördü.

İran İslam Cumhuriyeti’nin bu rejimin saldırganlığına tepki olarak gerçekleştirdiği operasyonun boyutu ve niteliği öyle bir boyuta ulaştı ki, yeni temeller attı, önemli denklemler çizdi, düşmanın hesaplarını alt üst etti ve bu rejimin binlerce kilometre uzaktan taraftarlarını çılgın bir savunmaya geçtiğini gördüklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ten − 9 =