The Guardian: İsrail Yolun Sonuna Yaklaşıyor

The Guardian: İsrail Yolun Sonuna Yaklaşıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; The Guardian köşe yazarı Nasreen Malik, Siyonist rejimin uygunsuz davranışının birçok analist ve gözlemci tarafından tahmin edildiğini, ancak destekçilerinin onun performansını görmezden geldiğini yazdı; Ancak şimdi onlar bile mesafe koymaya çalıştığını yazdı.

Habere göre; Nasreen Malik, Siyonist rejimin son dönemdeki davranışlarının kendisini demokratik düzeni aşan ve ona meydan okuyan isyankar bir rejim konumuna getirdiğini vurguladı.

Siyonist rejimin Gazze’de ölüm bölgeleri oluşturulması ve hedeflerin belirlenmesi için yapay zeka sistemlerinin kullanılması da dahil olmak üzere davranışları, pervasızlık ve savaşta saldırıya hazır olma konusunda endişeleri artırdı. Bu eylemler Gazze Şeridi’nde insani krize yol açtı.

Uluslararası örgüt “Global Central Kitchen” çalışanlarının hassas füzelerle öldürülmesi, bu rejimin saldırılarına, hatta geleneksel olarak Siyonist rejimi destekleyen seslere karşı harekete geçilmesi talebini doğurdu.

Bu olay, silah ambargosu çağrılarına, rejime silah ihracatına karşı yasal işlem yapılmasına ve siyasi partilerdeki bazı önde gelen isimlerin tavır değişikliğine yol açtı

Gazze savaşının süresi ve şiddeti, saldırıların geniş kapsamıyla birlikte dünya siyasetçilerinin konumlarını ve taleplerini yeniden gözden geçirmelerine neden oldu.

Uluslararası liderlerin, sosyal ve insani zararın yanı sıra yardım çalışanlarının güvenliğine yönelik spesifik tedbirlere yönelik talepleri, ülkelerin resmi politikalarında bir değişikliğe işaret ediyor. Üslup ve siyasi taleplerdeki bu değişiklik, kamuoyunun ve protestocuların endişeleriyle artan bir uyumu temsil ediyor ve bu da Gazze’de devam eden insani krize ve savaşa yönelik yaklaşımlarda değişikliğe yol açabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 1 =