İşgal ordusu: Savaşın Başından Bu Yana 30 Bin 94 Asker Yaralandı

İşgal ordusu: Savaşın Başından Bu Yana 30 Bin 94 Asker Yaralandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail ordusu, Gazze’ye yönelik savaşın başlangıcından bu yana 485’inin durumunun kritik olmak üzere 3 bin 94 subay ve askerin yaralandığını duyurdu.

Habere göre, Salı günü İsrail ordusu, 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye karşı yürütülen savaşta ölü ve yaralı sayısını açıkladı.

İşgalci ordu bu sabah, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde devam eden çatışmalarda bu rejimin 401’inci Tugayı’nın operasyon odası komutanının öldürüldüğünü, öldürülen Siyonist asker de dahil olmak üzere öldürülen Siyonist askerlerin sayısının da arttığını itiraf etti.

Geçen yıl 7 Ekim’de Aksa Tufanı operasyonunun başlamasından bu yana Filistinli direniş savaşçıları tarafından öldürülenlerin sayısı 594’e çıkıyor.

Bu tür istatistiklerin Siyonist rejimin ordusu tarafından sunulduğunu, Gazze’deki direniş savaşçıları tarafından öldürülen ve yaralanan Siyonist askerlerin kesin sayısının bu rejimin ordusunun açıkladığı istatistiklerden çok daha yüksek olduğunu ve Siyonist rejimin bu konuda başarısızlıklarını örtbas etmek çaba gösterdiğini belirtmek gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 2 =