Gönüllü Seferberlik Teşkilatı Başkanı: Mescid-i Aksa fırtınası, Siyonist rejimin yüz yıldır uyguladığı baskılara bir cevaptı

Gönüllü Seferberlik Teşkilatı Başkanı: Mescid-i Aksa fırtınası, Siyonist rejimin yüz yıldır uyguladığı baskılara bir cevaptı

Gönüllü Seferberlik Teşkilatı Başkanı,  Mescid-i Aksa Tufanı Operasyonu’nun, yalnızca Siyonistlerin son 75 yılındaki zulmüne değil, aynı zamanda işgalci ve müstekbir ülkelerin yüz yılldır mazlum Filistin milletine uyguladığı baskılara bir yanıt olduğunu ifade etti.

İranpress Haber Ajansı’nın haberine göre Gulamrıza Süleymani, beşinci ulusal dijital içerik üretim etkinliğinin kapanışında yaptığı konuşmada şöyle konuştu: Siyonist rejimin işgal yıllarında, Filistin milletine yönelik 64 genel katliam olayı tarihe kaydedildi.

“Bu etkinliğin düzenlenmesi övgüye değerdir ve dijital içerik üretimi etkinliğine katılımın bu şekilde karşılanması, yetkililerin halka karşı sorumluluğunu daha da ağırlaştırmaktadır.” ifadesini kullanan Gönüllü Seferberlik Teşkilatı Başkanı,: Basij’in dijital içerik üretim etkinliği, bu alanda daha fazla yeteneği tespit etmeyi ve onları desteklemeyi amaçladığını belirtti.

General Süleymani şunları da ekledi: Bizim de Besic’te misyonlarımız, görevlerimiz var ve bunları geçmişe oranla daha fazla yerine getirmeye çalışıyoruz.

Bu törende, beşinci ulusal dijital içerik üretim etkinliğinin en iyileri animasyon, mobil oyunlar ve mobil yazılım olmak üzere üç kategoride ödüllendirildi.

Beşinci ulusal dijital içerik üretim etkinliği İran’ın 31 ilinden 120 ekibin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 + nine =