Gazze Şeridi’ndeki yerleşim bölgelerine Siyonist saldırı​

Gazze Şeridi’ndeki yerleşim bölgelerine Siyonist saldırı​

Siyonist rejimin Çarşamba gecesi Gazze Şeridi’nin merkezindeki yerleşim alanlarına düzenlediği saldırıda 20 Filistinli şehit oldu.

Iran Press’in haberine göre, bu saldırıda El Nuseyrat ve El Bric kamplarındaki evler hedef alındı. Gazze Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejimin Gazze halkına yönelik vahşi saldırılarının başlangıcından bu yana 29 bin 954 Filistinli’nin şehit olduğu, 70.325 kişinin de yaralandığını belirtti. 

Öte yandan,  Siyonist rejimin Güney Lübnan’a sabah erken saatlerde düzenlediği saldırıda 2  kişinin şehit olduğu gelen haberler arasında.  Bu saldırıda  ​​Güney Lübnan’da “Beyn el-Sadıkin” ve “Kafra”  binaları  hedef alındı. Lübnan Yardım ve Kurtarma Örgütü, İsrail’in Kafra kasabasındaki evlerine düzenlediği saldırıda iki sivilin şehit olduğunu doğruladı ve bir karı-kocanın şehit olduğunu duyurdu.

Saldırgan rejimin topçuları Çarşamba sabahı Tayrharfa, el-Cebin ve Şeyheen kasabalarını da hedef alırken, Siyonist rejim savaşçıları ayrıca Lübnan’ın güneyindeki Harba Salem, el Tayba, Sıddıkin ve Kana kasabalarını da bombaladı.​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 − 3 =