Netanyahu, Günlük Katliamı Sürdürmeyi Planlıyor!

Netanyahu, Günlük Katliamı Sürdürmeyi Planlıyor!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Yönetimi Dışişleri Bakanı Riyad el Maliki, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun savaşı uzatmak istediğini ve Filistinlileri her gün öldürmeye devam etmeyi planladığını söyledi.

Habere göre, Filistin Yönetimi Dışişleri Bakanı Riyad El Maliki, Cenevre’deki 55. BM İnsan Hakları Komisyonu oturum aralarında yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Başbakanının Filistinlileri öldürmeye devam etme niyetinde olduğunu söyledi.

El Maliki, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nde devam eden ağır saldırılarına ve her gün onlarca Filistinlinin katledilmesine dikkat çekerek şunları ekledi: “Netanyahu ateşkese karşı ve savaşın uzatılmasını istiyor.”

Şöyle devam etti: “Netanyahu ateşkese karşı ve Filistinlileri, kadınları ve çocukları öldürmeye, hastaneleri, okulları ve barınakları bombalamaya devam etmek istiyor.” dedi.

Riyad el-Maliki şöyle devam etti: “Netanyahu’nun savaşın asıl hedefi Gazze’yi nüfussuz bir bölge haline getirmektir ve bu nedenle Filistinlilerin Gazze’nin kuzeyinden merkeze, oradan da güneyine zorunlu göçü sürecini başlatmıştır.

Filistin Yönetimi Dışişleri Bakanı daha önce ateşkesin uzatılması ve kalıcı ateşkese dönüştürülmesi çağrısında bulunarak, Gazze’deki savaşın sona ermesi ve ateşkesin uzatılmasından başka çözüm olmadığını açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × four =