Gazze’de Şehit Sayısı 29 Bin 410’a Ulaştı

Gazze’de Şehit Sayısı 29 Bin 410’a Ulaştı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejimin saldırılarında şehit sayısı 29 bin 410’a, yaralı sayısı ise 69 bin 465’e ulaştı.

Habere göre, Siyonist rejimin Gazze’nin farklı bölgelerine yönelik vahşi saldırıları devam ediyor. Gazze’nin merkezindeki El-Zevaide’de bir evin bombalanması sonucu çok sayıda kişi yaralanarak Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi’ne kaldırıldı.

Siyonist rejim savaşçılarının Gazze’nin kuzeyindeki “Beyt Lahia”yı da bombalaması sonucu çok sayıda kişi şehit oldu. Siyonist rejimin topçuları Gazze’nin güneyinde Han Yunus’un doğusundaki Absan’daki konutları da bombaladı.

El Cezire muhabiri de Gazze’nin merkezinde dün geceden bu yana evlerin bombalanması sonucu 30’dan fazla Filistinlinin şehit olduğunu bildirdi.

Gazze Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarında şehit ve yaralıların yeni istatistiklerini açıklayarak şunları söyledi: İşgal güçleri, son 24 saatte Gazze halkına yönelik 9 katliam gerçekleştirdi. 97 kişi şehit oldu, 132 kişi de yaralandı.

Ayrıca Gazze Sağlık Bakanlığı, halen çok sayıda cesedin enkaz altında veya yollarda kaldığını, işgalcilerin kurtarma ekiplerinin bu kişilere ulaşmasını engellediğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − 11 =