Seyyid Hasan Nasrallah’ın Tehditleri Üzerine Siyonistler Mağazalara Hücum Etti!

Seyyid Hasan Nasrallah’ın Tehditleri Üzerine Siyonistler Mağazalara Hücum Etti!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist haber kaynakları, Hizbullah’ın roket saldırılarından ve savaşın işgal altındaki toprakların kuzeyinde yayılmasından korkan Siyonistlerin mağazalara akın ettiğini bildirdi.

Siyonist medya, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın konuşması ve işgal altındaki toprakların kuzeyinde topyekün bir savaş korkusunun yanı sıra, Lübnan limanına ulaşacak füze tehditlerini de Siyonistlerin mağazalara akın etmesine neden oldu.

Bundan önce işgal altındaki bölgelerdeki Noga elektrik şirketinin yöneticisi, Hizbullah’ın Siyonist rejimin tesis ve enerji santrallerine yönelik saldırılarından duyduğu endişeyi dile getirerek, Gazze Şeridi’ne karşı savaş devam ederse elektrik sıkıntısı yaşanacağını söyledi.

Shaul Goldstein Siyonist rejimin Channel 12 kanalına verdiği röportajda Siyonist yerleşimcilere benzin depolamanın ve arabaların depolarını doldurmanın yanı sıra büyük elektrikli piller satın almalarını tavsiye etti.

Hizbullah’ın İsrail rejiminin enerji santrallerine saldırısı durumunda Siyonist yerleşimciler için kötü bir senaryo öngörülüyor.

İşgal altındaki bölgelerdeki Noga elektrik şirketinin yöneticisi, “Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın sözlerini duyduk ve söylediklerine inanıyoruz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 − 1 =