Ensarullah Lideri: ABD, Gazzeli çocuk ve kadınların katliamı için İsrail’e 25 bin ton bomba verdi

Ensarullah Lideri: ABD, Gazzeli çocuk ve kadınların katliamı için İsrail’e 25 bin ton bomba verdi

Yemen Devriminin Manevi Lideri Husi, Batılı ülkelerin en ölümcül ve modern araçlarla İsrail’i desteklediğine işaretle, Amerikalıların Gazzeli çocuk ve kadınları katletmek için Siyonistlere 25 bin ton bomba verdiğini kaydetti.

Ensarullah Lideri Seyyid Abdulmelik el-Husi yaptığı açıklamada, bölgedeki son gelişmelere işaretle, Yemen’in Gazze halkına yardımının devam edeceğini kaydetti.

Siyonist rejimin saldırılarının 19. Haftasında da Gazze’ye barbarca saldırmaya ve çeşitli cinayetler işlemeye devam ettiğini, şer ülkelerinin de en ölümcül ve modern kırım araçlarıyla ona destek verdiğini belirtti.

Husi, ABD, İngiltere ve bazı Batılı ülkelerin İsrail’e yıkıcı bomba ve füzeler verdiğini, büyük askerî teçhizata sahip ordulara karşı kullanılan bu bombaların Gazzeli çocuk ve kadınların üzerine atıldığını ifade etti.

Husi, ABD’nin desteği olmadan İsrail’in Gazze’de bunca cinayet işlemesinin imkânsız olduğuna işaretle, ABD’nin Gazze’de işlenen suçlar ve yıkımın esas sorumlusu olduğunu söyledi.

Ensarullah Lideri, ABD’nin Gazzeli çocuk ve kadınların katliamı için İsrail rejimine 25 bin tondan fazla bomba sevk ettiğini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =