Hizbullah Siyonist İsrail Üslerini Vurdu

Hizbullah Siyonist İsrail Üslerini Vurdu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan İslami Direnişi, Siyonist rejimin birçok askeri karargâhını ve işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde Gazze halkına destek veren İsrail askerlerinin mevzilerini hedef aldığını duyurdu.

Habere göre, Lübnan Hizbullah hareketi, bu öğleden sonra Siyonist rejim ordusunun işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki mevzilerine yönelik saldırıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Lübnan İslami Direnişi bugün öğle saatlerinde Filistin halkına ve direniş güçlerine destek amacıyla yaptığı açıklamada, Dufif bölgesinde casusluk ekipmanı taşıyan bir vincin uygun silahla hedef alındığını duyurdu.

Hizbullah ayrıca bir başka açıklamasında işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Hadb Yarun ve El Maraj askeri üslerine uygun silahlarla saldırdığını duyurdu.

Aynı zamanda Lübnan İslami Direnişi, yerel saatle 14.30 sıralarında İsrail ordusunun Hirba Ma’ar bölgesindeki tank ve topçu mevzilerini hedef aldığını duyurdu.

Bu açıklamanın yayınlanmasından yaklaşık bir saat sonra Hizbullah, başka bir açıklamayla direniş savaşçılarının “Ramieh” askeri karargahında ve “Zareit” kışlası ile “Barkeh Risha” karargahı arasında iki grup İsrail askerine saldırdığını duyurdu.

Yerel saatle 16.10 sıralarında Lübnan direnişi bir açıklama daha yaparak işgal altındaki Şebaa sahalarındaki Ruiseh Al-Qarn askeri karargâhına uygun silahlarla saldırdığını duyurdu.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının başlangıcından bu yana Lübnan Hizbullahı, Filistin halkına ve direniş güçlerine destek amacıyla yüzlerce askeri operasyonla Siyonist rejimin karargâhlarını ve askeri üslerini hedef aldı.

Lübnan İslami Direnişi, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılar devam ettiği sürece İsrail ordusunun mevzilerine saldıracağını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 5 =