Hüccetü’l-İslam Golpayegani: İşgal altındaki tüm bölgeler İran’ın balistik füzelerinin menzilinde

Hüccetü’l-İslam Golpayegani: İşgal altındaki tüm bölgeler İran’ın balistik füzelerinin menzilinde

İslam inkılabı rehberinin ofis başkanı, İran İslam Cumhuriyeti silahlı kuvvetlerinin askeri ve savunma yeteneklerine atıfta bulunarak “Bugün işgal altındaki topraklarda İran İslam Cumhuriyeti’nin nokta vuruş yapan füzelerinin menzilinde olmayan hiçbir nokta yoktur.” Dedi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre, Hüccetü’l-İslam “Muhammed Muhammedi Golpayegani” dün Tahran’ın güneyinde düzenlenen Kum Müdderrisler Cemiyeti’nin 13. Ulusal Konferansı’nda, İran İslam Cumhuriyeti’nin savunma ve askeri gelişmelerine işaretle, “İran silahlı kuvvetleri, atom bombasına sahip iki süper güç olan Çin ve Rusya’nın İran’a el uzattığı noktaya gelmiştir.” Dedi.

İslam İnkılabı rehberinin ofis başkanı, Gazze meselesinin Filistinlilerin hikayesi olduğunu ancak İran örneğini takip ettiklerini vurgulayarak, Filistin İslami direniş hareketini ve gaspçı Siyonist rejime karşı duruşlarını övdü ve şöyle dedi: Bugün Yemenliler İsrail gemilerinin uzaklara gitmesi gereken noktaya geldi ve bu durumun onlara maliyeti çok yüksek.

Hüccetü’l-İslam “Muhammed Muhammedi Golpayegani”, çocuk katili İsrail rejiminin cinayetlerini kınayarak, Amerikan hükümeti ve bu ülkenin başkanı Joe Biden’ın, Siyonistlerin suç ortakları olduklarını belirtti ve şöyle dedi: Son olaylarda dünya Yahudi skandalını gördü, üstelik son olaylarda Batılılar ve Avrupalılar da benzer bir performans sergiledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =