Ölen Siyonist asker sayısı 372’ye ulaştı

Ölen Siyonist asker sayısı 372’ye ulaştı

İşgalci Siyonist rejim Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, dün akşam yaptığı açıklamada, Aksa Fırtınası operasyonu sırasında ölen Siyonist asker sayısının 372’ye ulaştığını duyurdu.

IRNA’nın Katar merkezli El Cezeera kanalından aktardığı habere göre, Hagari, “Güçlerimiz el-Rentisi Hastanesi’ne saldırılarını sürdürecek ve bu hastanenin yakınındaki Hamas’a ait tünellerin görüntülerini yayınlayacak” dedi.
Siyonist İsrail Ordu Sözcüsü Hagari, “Şifa Hastanesi’ndeki hareketlerimize davam edeceğiz. Burası büyük bir kompleks ve operasyonumuz dikkatli ve yavaş bir operasyon olacak.” ifadesini kullandı.
Hagari, bu rejimin direniş karşısındaki yenilgisine değinmeden, Hamas liderlerini yok etmek için gece gündüz çalışacaklarını iddia etti.
Gazze Şeridi’ndeki hastanelere saldırılarını haklı çıkarmaya çalışan Hagari, “Şifa kompleksinde bir tünel boşluğu ve bomba bir araç tespit ettik” ifadelerinde bulundu.
Hagari, rejimin konut binalarına bombaladığına saldırılarına ve bombalamalarına değinmeden, Şifa Hastanesi yakınındaki evlerden birinde bir rehin kadının cesedini bulduklarını iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − sixteen =