Ebu Ubeyde: Gazze’de 136 Siyonist Tank ve Askeri Araç İmha Edildi

Ebu Ubeyde: Gazze’de 136 Siyonist Tank ve Askeri Araç İmha Edildi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; El Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde, Gazze Şeridi’ndeki savaş cephelerinde Siyonist rejime ait 136 tank ve askeri aracın imha edildiğini duyurdu.

Habere göre, Hamas’ın askeri kolu El Kassam’ın sözcüsü Ebu Ubeyde, Gazze Şeridi’ndeki savaş cephelerinde Siyonistlere ait 136 tank ve askeri aracın imha edildiğini duyurdu.

Ebu Ubeyde şunları söyledi: “Askerlerimiz, Siyonist rejimin, düşman kuvvetlerinin çok sayıda zayiat vermesine yol açan saldırganlığına savaşın tüm cephelerinde karşı koymaya devam ediyor.”

Ebu Ubeyde, düşmanın askeri araçlarının imha edilmesine değinerek, düşmanın savaşçılarımızla topyekün bir çatışmadan kaçındığını söyledi.

Siyonist rejimin tutukluların serbest bırakılmasını engellediğini, bombalamaya devam ederek yabancı tutukluların ve kendi tutuklularının hayatlarını tehlikeye attığını, düşmanın tutukluların serbest bırakılması için koşulların hazırlanmasına karşı çıktığını ve serbest bırakma operasyonunun başarısız olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × 3 =