Siyonistlerin Gazze Saldırılarında 13 bin 500’den Fazla Kişi Şehit Veya Kayıp!

Siyonistlerin Gazze Saldırılarında 13 bin 500’den Fazla Kişi Şehit Veya Kayıp!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin saldırılarında 4.237 çocuk şehit olurken, 13.000’den fazla insan da şehit oldu veya bulunamıyor.

Habere göre, Filistin medyası, Mescid-i Aksa fırtınası operasyonunun başlamasından bu yana 13 bin 500’den fazla kişinin şehit olduğunu ve kaybolduğunu bildirdi.

Siyonist rejimin saldırılarında 4 bin 237 çocuk şehit oldu. Siyonistler ayrıca Gazze halkına karşı 1.711 cinayet işledi.

Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El Kadara yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin bu bölgedeki saldırılarında şehit sayısının 10 bin 220’ye ulaştığını duyurdu.

Siyonist rejimin sadece Gazze’deki hastaneyi hedef aldığını belirten El Kadara, şunları kaydetti: İsrail son saatlerde 24 cinayet gerçekleştirdi, kurban sayısı ise 292 şehidin sayısına ulaştı.

Tel Aviv’in mülteciler ve sağlık personeli için güvenli geçişlerin varlığı hakkında yalan söylediğine dikkat çeken İsrail’in bahsettiği güvenli geçişlerin sadece ölüm geçişleri olduğuna dikkat çekti.

Siyonist rejimin suçlarına ortak olan Amerika ve Batı, hâlâ Gazze halkına karşı eşitsiz savaşı sürdürmenin yollarını arıyor; Ancak bazı Batılı yetkililer ve kurumlar insani yardım jestlerinin devamı olarak Gazze’de ateşkes için çalıştıklarını iddia ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − 3 =