Tel Aviv’de 6 Patlama Yaşandı

Tel Aviv’de 6 Patlama Yaşandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sudnuğu habere göre; Siyonist kaynaklar, İzzeddin El Kassam taburlarının saldırıları sırasında Tel Aviv’de altı patlamanın meydana geldiğini itiraf etti.

Habere göre, Filistin Hamas hareketinin askeri kolu olan İzzeddin El Kassam Tugayları, Tel Aviv’e yönelik yeni roket saldırıları duyurdu.

Siyonist kaynaklar, bu saldırılar sırasında Tel Aviv’den en az altı patlama sesinin duyulduğunu itiraf etti. Lakin bu şehirde de tehlike sirenleri çalmadı.

El Kassam güçleri, bugün öğle saatlerinde bir dizi İsrail askeri aracının daha imha edildiğini duyurdu ve Yasin 105 roketleri ile birlikte El Şati kampını çevreleyen yüksekliklerde Siyonist orduya ait 3 tank, 1 personel taşıyıcı ve bir buldozeri imha ettiklerini söyledi.

Filistin direnişi de bugün öğle saatlerinde yaptığı başka bir açıklamayla Siyonist rejime ait 2 tankın daha benzer bir durumda imha edildiğini duyurdu.

Kataib El Kassam, Gazze şehrine girmeye çalışan Siyonist rejimin en az 7 tankını imha etti.

Filistin direnişi, Siyonist rejimin tüm tank ve zırhlı araçlarının Yasin 105 roketleriyle hedef alındığını her zaman dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − two =