Direniş gruplarının Siyonist ordusunun Gazze’ye ilerleyişini engelleme çabaları

Direniş gruplarının Siyonist ordusunun Gazze’ye ilerleyişini engelleme çabaları

Salı sabahı yerel kaynaklar,geçici Siyonist Rejim Ordu’nun Gazze Şeridi’ne yönelik kara saldırılarının devam ettiğini ve direniş gruplarının ilerlemelerini engelleme çabalarının sürdüğünü duyurdu.

Fars haber ajansının bildirdiğine göre Filistin medyası, Gazze Şeridi’nin orta ve batısındaki “El-Zevaida” ve “El Nesirat”ta direniş güçleri ile işgalciler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığını bildirdi.

Diğer kaynaklar da Filistin güçleri ile Siyonist teröristler arasında “El-Magazi” bölgesindeki çatışmanın resimlerini yayınladı.

Aynı zamanda direniş mücahitleri Gazze’nin kuzeyinde Geçici Siyonist rejime ait bir tankı hedef aldığı söyleniyor.

Bu sırada; Filistin Kızılayı, Salı sabahı İsrail savaş uçaklarının Kudüs hastanesini iki füzeyle hedef aldığını duyurdu.

Öte yandan Gazze Şeridi’ndeki “El Ude” hastanesinin müdürü, “Dizelin bitmesi nedeniyle hastane bu akşam tamamen hizmet dışı kalacak” dedi.

El Ude hastanesinin müdürü Siyonistlerin saldırılarının hastanenin çok yakınına geldiğini ve şarapnel parçalarının hastanenin bahçesine düştüğünü ifade ederek “Hastanede yatan 60 hasta var, bazılarının durumu ağır, bazılarının durumu orta. Hastaneye başvuran hastaların yüzde 80’ini kadın ve çocuklar oluşturuyor.” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + fourteen =