Gazze’nin Kuzeyinde 6 İsrail Tankı İmha Edildi

Gazze’nin Kuzeyinde 6 İsrail Tankı İmha Edildi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; El Kassam taburları, Siyonist rejimle yaşanan şiddetli çatışmanın ardından Siyonist rejime ait altı tankı imha etti.

Habere göre, Filistin Hamas hareketinin askeri kolu El Kassam Tugayları, Siyonist rejime ait 6 tankı imha etmeyi başardığını duyurdu.

El Kassam güçleri şu anda Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Siyonist güçlerle yoğun bir şekilde çatışmaya girdiklerini açıkladı. Bu tanklar da Yasin-105 anti-zırh roketleriyle imha edildi.

El Kassam Taburları, Siyonist rejime karşı Mescid-i Aksa’daki fırtına savaşının 30’uncu gününde dün sabah yaptığı açıklamada, El Farahin bölgesine sızan Siyonistlere ait iki zırhlı ve askeri aracı imha ettiklerini duyurdu.

Hamas askeri kanadı ayrıca, Yasin 105 roketleriyle hedef alındıktan sonra Han Yunus’un doğusuna giren Siyonist askerlerin direniş güçlerinin güçlü pususuna yakalandığını, direniş güçlerine keskin nişancı ateşi ve silahla saldırıldığını açıkladı.

Yarı ağır silah ve roketlerle onları hedef aldılar. Bu, iki Siyonist tankın imha edilmesine yol açtı ve ardından Filistin savaş güçleri güvenli bir şekilde karargahlarına geri döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 + seven =