Gazze’de Şehit Sayısı 10 Bin Kişiyi Aştı

Gazze’de Şehit Sayısı 10 Bin Kişiyi Aştı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Sağlık Bakanlığı sözcüsü, Siyonist rejimin bugün 200’den fazla kişiyi şehit ettiğini ve toplamda şehid sayısının 10 binden fazla kişiyi aşdığını belirtti.

Habere göre, Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El Kadara, bugün yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin bu bölgedeki saldırganlığı sonucu şehit sayısının 10 bin 220’ye ulaştığını duyurdu.

Siyonist rejimin sadece Gazze’deki hastaneyi hedef aldığını belirten El Kadara, şunları kaydetti: İsrail son saatlerde 24 cinayet gerçekleştirdi, kurban sayısı ise 292 şehidin sayısına ulaştı.

Tel Aviv’in mülteciler ve sağlık personeli için güvenli geçişlerin varlığı hakkında yalan söylediğine dikkat çeken İsrail’in bahsettiği güvenli geçişlerin sadece ölüm geçişleri olduğuna dikkat çekti.

İlistinli yetkili, Siyonist saldırının ikinci ayına girdikten sonra sağlık personelinin zayıfladığını vurgulayarak, son olarak tüm taraflardan yardımların geçişini sağlamak için güvenli bir geçiş oluşturmalarını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 2 =