Yemen: Siyonist Rejimin Derinliklerinde Çok Sayıda İHA İle Hedef Aldık

Yemen: Siyonist Rejimin Derinliklerinde Çok Sayıda İHA İle Hedef Aldık

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü, bu ülkenin mazlum Gazze halkına destek amacıyla işgal altındaki Filistin topraklarına çok sayıda insansız hava aracıyla saldırdığını duyurdu.
Habere göre, Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü Tuğgeneral Yahya Seri, bu akşam yaptığı açıklamada, Yemen ordusunun Siyonist rejime yönelik drone operasyonunu duyurdu. Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü Tuğgeneral Yahya Seri yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Yemen silahlı kuvvetleri, işgal altındaki Filistin’deki Siyonist rejimin derinliklerindeki birçok hedefe son saatlerde çok sayıda insansız hava aracı ateşledi. Allah’ın izniyle dronlar hedeflere ulaştı.”
Seri, Yemen silahlı kuvvetlerinin, İsrail saldırganlığı sona erene kadar, Yemen milletinin ve tüm İslam ümmetinin talepleri doğrultusunda, mazlum Gazze halkına destek amaçlı askeri operasyonlarına devam edeceğini sözlerine ekledi.
Siyonist medya, Eilat limanında (İşgal Altındaki Filistin Topraklarının Güneyi) çok sayıda patlamanın duyulmasından birkaç saat sonra haber yapmıştı, ancak Siyonist yetkililer bu patlamalara tam bir sessizlik içinde tepki vermedi.
Siyonist kaynaklar geçtiğimiz günlerde Yemen’den saldırılar yapıldığını açıklarken, bu drone operasyonu Siyonist rejime karşı gerçekleştirilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + eleven =