Siyonist Rejimin BM Büyükelçisi Erdoğan’a Hakaret Etti

Siyonist Rejimin BM Büyükelçisi Erdoğan’a Hakaret Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Gilad Erdan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine yanıt olarak, ”akreb her zaman akrep olarak kalacaktır” söyledi.

Habere göre, Siyonist rejimin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Gilad Erdan, bugün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi.

Siyonist Ordu Radyosu’na verdiği röportajda şunları söyledi: “Erdoğan bugün imajını iyileştirmeye çalıştı ama Yahudi düşmanlığını sürdürdü ve akrep her zaman akrep olarak kalacaktır.”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Hamas’ın terör örgütü olmadığını belirterek, Suriye ve Irak’ta teröristleri destekleyenin İsrail rejimi olduğunu vurguladı.

Erdoğan şunları söyledi: “Gazze’de olup bitenlerin asıl sorumlusu Batı’dır ve Filistinli çocukların öldürülmesini sonuna kadar savunmaktadır; Düne kadar Ukrayna’da yaşanan zulme timsah gözyaşları döküyorlardı ama bugün İsrail’i savunuyorlar ve elleri kana bulanmış durumda.”

Türkiye Cumhurbaşkanı şunu vurguladı: “İsrail, Batılı ülkelerin desteği olmadan üç gün ayakta kalamaz; Batılı yetkililer Gazze’deki ölüm çığlıklarına ve BM Genel Sekreteri’nin taleplerine karşı sağır ve dilsizdir.

Erdoğan, Gazze meselesinin sadece Gazzelilerin meselesi olmadığını, hepimizin meselesi olduğunu ve bu bölgede işlenen suçlara kimsenin ortak olmaması gerektiğini söyledi.”

Ayrıca İsrail rejiminin Hamas’la ilgili sözlerine kızdığını belirterek, Hamas’ın terörist olmadığını bir kez daha söylediğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + fourteen =