Son 24 Saatte 352 Filistinli Şehit Oldu

Son 24 Saatte 352 Filistinli Şehit Oldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail’in hava saldırılarında son 24 saatte 352 Filistinli şehit olurken, bunlardan 61’i Siyonistlerin sivillerin barınması için güvenli ve uygun alanlar olarak ilan ettiği bölgelerde şehit oldu. Saldırının ilk gününden bu yana 4 bin 137 Filistinli şehit oldu, 13 bin kişi de yaralandı.

Habere göre, hükümetin Gazze’deki enformasyon ofisi bugün yaptığı açıklamada, İsrail’in hava saldırıları sonucu son 24 saatte 352 Filistinlinin şehit olduğunu duyurdu.

Hükümetin Gazze merkezli enformasyon bürosu başkanı Selama Maruf, işgalcilerin bu bölgelerin güvenli olduğunu ve bölge sakinlerinin buralara gidebileceğini iddia etmesi üzerine Gazze Şeridi’nin güneyinde 61 kişinin şehit olduğunu duyurdu.

Açıklamaya göre, Son 24 saatte Siyonist rejim bu saldırıların ardından Ez-Zehra şehrinin kuleleri Siyonist rejimin savaşçıları tarafından yıkılmış, Roma Ortodoks Kilisesi’ndeki katliam da Siyonist rejimin saldırganlığının en önemli sahnelerinden birini oluşturmuştu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik ağır hava saldırıları üst üste 15’inci gününde de sürüyor. Öyle ki Gazze Şeridi’nin bazı mahalleleri tamamen yok edildi, Saldırının ilk gününden bu yana 4 bin 137 Filistinli şehit oldu, 13 bin kişi de yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 4 =