Filistin’de 3547 Kişi Şehit Oldu!

Filistin’de 3547 Kişi Şehit Oldu!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Siyonist rejimin Gazze ve Batı Şeria’daki Filistinlilere yönelik saldırılarında Mescid-i Aksa fırtınası operasyonunun başlamasından bu yana 3.547 şehit ve 1.3365 kişinin yaralandığını bildirdi.

Habere göre, Filistin direniş güçlerinin Siyonist rejime yönelik Aksa Tufanı saldırısının başladığı 7 Ekim Cumartesi gününden bu yana Siyonistlerin kayıpları 1.403 ölü ve 3.800 yaralı oldu.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi ve Batı Şeria’daki Filistinlilere yönelik ağır saldırıları sonucunda toplam 3.547 Filistinli şehit oldu, 13.365 kişi de yaralandı.

Kuşatma altındaki Gazze’de 3 bin 478 Filistinli şehit oldu, 12 bin 65 Filistinli ise yaralandı. Siyonistler Batı Şeria’da 69 Filistinliyi şehit etti, 1.300 kişiyi de yaraladı.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarıyla eş zamanlı olarak işgalci güçler, bugün Batı Şeria’da bazı evlere saldırarak çok sayıda Filistinliyi esir aldı.

Filistin haber ajansı Safa’nın haberine göre, İsrail askerleri bu sabah çeşitli illere baskın düzenleyerek 70’e yakın Filistinliyi esir aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − nineteen =