İslam inkılabı rehberi: Siyonist rejim onarılmaz bir yenilgi almıştır

İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyid Ali Hamenei, gasıp Siyonist rejimin hem askeri ve hem istihbarat açılarından onarılmaz bir yenilgiye uğradığını belirtti.

İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyid Ali Hamenei bugün, İmam Ali askeri üniversitesinde düzenlenen silahlı güçler akademilerinin ortak mezuniyet töreninden yaptığı konuşmada 7 ekim tarihinde direniş güçlerinin saldırısında, gasıp Siyonist rejimin hem askeri ve hem istihbarat açılarından onarılmaz bir yenilgi aldığını söyledi. 

Ayetullah Hamenei konuşmasının devamında şöyle buyurdu: Zulüm ve cinayet, haddini aştığında, yırtıcı olmak zirveye ulaştığında, tufanı beklemek gerekir; Filistinlilerin cesurca eylem ve aynı zamanda fedakarca eylemi, yıllarca süren ve son aylarda şiddetti yoğunlaşan gasip düşmanın cinayetlerine bir yanıttır ve suçlu da Siyonist gasıp rejimin mevcut hükümetidir.

İslam inkılabı rehberi şöyle devam etti: Şimdi tokadı yiyen habis ve zalim düşman, mazlum siyasetini izliyor ve diğerleri de ona yardım ediyorlar; istikbar dünyasının medyası da ona yardım ediyorlar, bu mazlumu oynamak yüzde yüz gerçek dışı ve yalandı. Zira Filistinli mücahitler Gazze kuşatmasından çıkabildiler, kendilerini kurtardılar ve Siyonistlerin askeri ve sivil merkezlerine ulaşabildiler.

Ayetullah Hamenei uyarıda bulunarak, “Kudüs’ü işgal eden rejim, kendi zulümlerini yoğunlaştırarak sürdürmek için mazlum olmayı bahane etmiştir, bu zulme uğrama bahanesi, cinayetlerini kaç kat arttırmak içindir” dedi.

İslam inkılabı rehberi ayrıca cesur Filistinli gençlerin iradesi, canlarından geçen Filistinlilerin iradesi, Siyonist rejimim cinayetleri ile daha da güçleniyor, artık zalimle konuşmayla, oturup kalkmakla Filistin’de kendilerine belki yer açmaya çalışabilmeyi amaçlayanları dönemi sona ermiştir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + 16 =