Siyonistlerin Bilinçaltında Rejimlerinin Sonu

Siyonistlerin Bilinçaltında Rejimlerinin Sonu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejim temelde kendi yıkımını sağlayacak ilkelere dayanmaktadır ve Siyonistler arasındaki çeşitli şahsiyetler bu gerçeğe dair korkularını gizleyememişlerdir.

Habere göre, birçok Siyonist şahsiyet ve yazarlar, Siyonist Geçici Rejimin sonu hakkında yazılar yazdı ve sanki bu gerçek Siyonistler için sabitmiş gibi konuştu.

Kötü şöhretli rejimin oluşumunun başlangıcından bu yana, çöküş gerçeğinin işgalcilerin kolektif bilinçdışında kurumsallaştığı ve birçoğunun Siyonizm rüyasının bir kabusa dönüşeceğinin farkına vardığı görülüyor.

Aşağıda bunun örnekleri verilmiştir:

Siyonist rejim döneminde Savaş Bakanı Moşe Dayan, 1954’te Filistin direniş güçleri tarafından öldürülen bir arkadaşının cenazesinde şöyle demişti: “Her zaman hazır ve silahlı olmalıyız, güçlü ve zalim olmalıyız. Kılıç elimizden düşmemeli. İşte o zaman hayatımız sona erecek.”

Dolayısıyla “son” kavramı ve Filistinli mültecilerin bir gün geri döneceği ya da öldürülenlerin çocuklarının büyüyüp intikam arayacağı düşüncesi Siyonistlerin aklında her zaman yer etmiştir.

Bu nedenle Siyonist şair Haim Guri bir şiirinde şöyle diyor: “Her İsrailli çocuk doğduğunda onu katletmek için yanında bir bıçak bulunur. Bu topraklar (Filistin) asla tatmin olmayacak ve daha fazla mezarlık ve tabut talep ediyor. Doğumda ölüm vardır, başlangıçta da son vardır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × five =