Siyonist Savaş Bakanlığı’ndan Netanyahu’ya Uyarı: Bölge Alev Alacak

Siyonist Savaş Bakanlığı’ndan Netanyahu’ya Uyarı: Bölge Alev Alacak

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı ve bu güvenlik kurumlarındaki sorumlu yetkililer, bu rejimin mevcut kabinesinin aşırı politakaları ve hassas meselelerle oynamasının sonuçları konusunda uyarıda bulunarak, bu pozisyonların tüm cepheleri ateşleyeceğini duyurdu.

Haberegöre, Siyonist rejimin Kanal 12’si, bu rejimin Savaş Bakanlığı’ndaki sorumlu yetkilileri ve güvenlik kurumlarına bölgedeki durumun patlamasıyla ilgili bilgi verdi. Savaş Bakanlığı’ndaki sorumlu yetkililerden alıntı yaparak şunları bildirdi: “Bir elinde yangın söndürücü, diğer elinde alev makinesi… bölge ateşe verilecek.”

Aynı zamanda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ofisi ile Benguir arasında yoğunlaşan anlaşmazlıkların ortasında, İç Güvenlik Bakanı’nın Filistinli mahkumlara yapılan ziyaretlerin sayısını azaltma kararını hâlâ iptal etmeye çalışıyor.

Netanyahu ile Benguir arasındaki bu farklılık, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı ve güvenlik kurumlarındaki üst düzey ve sorumlu yetkililerin, Filistinli esirlerin statüsünde mevcut aşamada herhangi bir değişikliğin tüm cepheleri ateşleyeceği yönündeki uyarısıyla örtüşüyor.

Savaş Bakanlığı, Filistinli esirler meselesinin artık çok hassas hale geldiğini, sorumlu Amerikalı yetkililerin de Benguir’in bu esirlerin mevcut durumunu değiştirme planından memnun olmadığını ve bu konudaki mesajlarını İsrailli yetkililere ilettiklerini vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × three =