Suudi Koalisyonu Yemen’e Yeniden Saldırdı

Suudi Koalisyonu Yemen’e Yeniden Saldırdı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Suudi koalisyonuna bağlı paralı askerler, Yemen’e yönelik saldırılarını sürdürürken bir kez daha Taiz’deki bölgeyi hedef aldı.

Habere göre Yemen medyası, Suudi koalisyonuna ait bir paralı asker insansız hava aracının Taiz’deki Makbaneh bölgesini hedef aldığını bildirdi.

Suudi koalisyonuna ait paralı asker topçularının Taiz’in El-Akhdoa bölgesine saldırısı sonucu 3 kişi şehit oldu, aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu 14 kişi yaralandı.

Suudi koalisyonuna bağlı paralı askerlere ait bir insansız hava aracının Taiz’in Makbaneh bölgesini bomba atarak hedef alması sonucu vatandaşların mülk ve binalarına zarar verildi.

Geçtiğimiz 24 Temmuz’da Suudi koalisyonunun insansız hava aracı saldırısında Taiz’in Harzran bölgesinde çok sayıda Yemen vatandaşının evi hedef alınmıştı.

Suudi koalisyonuna bağlı paralı askerlerin Taiz’deki Yemen vatandaşlarına yönelik saldırganlığı, son dönemde uluslararası toplumun sessizliğinin gölgesinde yoğunlaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × two =