Bir Yılda Direniş Operasyonlarında 32 Siyonist Öldürüldü

Bir Yılda Direniş Operasyonlarında 32 Siyonist Öldürüldü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist medya, bu yılın başından bu yana direniş operasyonlarında en az 32 Siyonistin öldürüldüğünü kabul etti.

Habere göre, Geçici Siyonist rejimin Kanal 12’si, Filistinli direniş gruplarının Batı Şeria’da ve Gazze çevresindeki kasabalar veya diğer işgal altındaki Filistin bölgelerinde yürüttüğü operasyonlar sonucunda bu yılın başından bu yana öldürülen Siyonistlerin sayısının 32 kişi olduğunu açıkladı.

2023 yılının başından bu yana en az 32 Siyonistin öldürüldüğü belirtiliyor, bunlardan 26’sı silahlı operasyonlarda, 4’ü araba kovalamaca operasyonlarında, 1 kişi bıçaklı operasyonda ve 1 kişi de füze saldırısı sonucu olarak öldürüldü.

Siyonistlerin en son ölümü Cumartesi günü Batı Şeria’da Nablus’un güneyinde bulunan “Hawara” bölgesinde düzenlenen ve 2 Siyonist yerleşimcinin ölümüyle sonuçlanan silahlı operasyonda meydana geldi.

Filistin İslami Cihad hareketinin sözcüsü Tariq Salmi, bu harekatı Siyonist düşmana bir cevap olarak değerlendirdi ve şunu vurguladı: Direniş, İsrail’in politikalarına karşı koymaya ve Filistin topraklarını özgürleştirme mücadelesine devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × one =