Siyonistleri sarsan patlama

Siyonistleri sarsan patlama

Siyonist medya, Tel Aviv’in kuzeyindeki bir sanayi bölgesindeki bir fabrikada büyük patlama olduğunu açıkladı ve bu olayda en az 3 kişinin yaralandığını bildirdi.

Salı sabahı yerel kaynaklar, işgal altındaki Filistin’de bulunan Tel Aviv’in kuzeyindeki bir sanayi bölgesinde büyük bir patlama meydana geldiğini bildirdi.

Ramat Hasharon bölgesindeki sakinlerden, bu sanayi bölgesindeki büyük patlamanın ardından tehlikeli maddelerin sızması korkusuyla evlerinin kapı ve pencerelerini tamamen kapatmaları istendi.

Raporlar, patlamanın Ramat Hasharon sanayi bölgesinde bir kimya fabrikasında meydana geldiğini ve bu olayda en az 3 Siyonistin yaralandığını gösteriyor. Bazı kaynaklar da bu fabrikanın askeri bir fabrika olduğunu açıkladı.

İbranice yayın yapan “Walla” gazetesi bu konuda şu açıklamalarda bulundu: ‘Ramat HaSharon fabrikasında meydana gelen patlamanın meydana geldiği yere itfaiye ekipleri çağrıldı ve olayın nedeni henüz bilinmiyor. Diğer Siyonist medya da patlama anına ve Tel Aviv’in kuzeyindeki bu fabrikada patlamanın olduğu yere gönderilen çok sayıda ambulans ve kurtarma aracının fotoğraf ve videolarını yayınladı.’

İbranice yayın yapan Yediot Aharonot gazetesi de şu iddialarda bulundu: ‘Patlama alanında tehlikeli maddelerin varlığı ve sızıntısı olasılığı reddedildi ve İsrail makamları da bu patlamanın sabotajdan kaynaklandığını yalanladı.’

Olayın detaylarına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − 9 =