Türkiye’de MOSSAD ajanları yakalandı

Türkiye’de MOSSAD ajanları yakalandı

Türkiye Milli İstihbarat Teşkilatı, Siyonist Rejim İsrail’in casusluk örgütü MOSSAD’a bağlı Türkiye’de faaliyet gösteren casuslara yönelik gerçekleştirdiği yeni operasyonunda yine Siyonistleri hayal kırıklığına uğrattı.

Türkiye istihbaratı Batı Asya  ülkelerinden sorumlu 10 ayrı ekibinden oluşan İstihbarata Karşı Koyma (İKK) saha ajanları, Mossad tarafından uzaktan çevrimiçi yönlendirme tekniği kullanılarak, Türkiye’de yaşayan yabancılara yönelik istihbari haber alma, GPS cihazı ile araç takibi, adrese dayalı Wi-Fi cihazların belirlenerek şifrelerinin kırılması ve ikametgah adreslerinin tespit edildiğini belirledi. 
Ayrıca Siyonist rejim istihbaratının belirlediği kişilere yönelik fiziki takip yaptırarak hedef şahısların ikili buluşmalarının fotoğraflanması ve gözetim altına alınması gibi faaliyetleri belgeli tespit etti.
MİT İstanbul Bölge Başkanlığı İstihbarata Karşı Koyma Daire Başkanlığı birimleri, işgalci rejim İsrail Gizli Servisinin Türkiye’ye yönelik gerçekleştirdiği haber alma faaliyetlerini aylarca adım adım takip etti. MİT’in elde ettiği bilgilere göre Mossad, istihbarat ve takip yeteneği olan kişileri özel olarak seçip yurtdışında eğitti. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen siyasal ve askeri casusluk operasyonunda yakalanan Ahmet Koray Özgürün, Alperen Erkut, Halid Alnebhen, Gizvan Amori, Nizar Saaddeddin, Muhammed Murii ve Khaled Nijim adlı 7 kişi, sorgularında Mossad’a çalıştıklarını tek tek itiraf etti. Toplamda 9 hücreyle bağlantılı 56 şahsın Mossad’a çalıştığı değerlendiriliyor.
Siyonist Rejim İsrail son dönemlerde bölgede ağır istihbari darbeler almaya devam ediyor. İsrail istihbaratı ve casusluk ağı bölgede özellikle de Müslüman ülkelerde ciddi sabotaj girişimlerinde bulunarak bölgedeki dengeleri kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − 4 =