Filistin Direnişi: Siyonist Rejim Ateşle Oynuyor

Filistin Direnişi: Siyonist Rejim Ateşle Oynuyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli direniş grupları yaptıkları olağan toplantıda Filistin’deki gelişmeleri değerlendirdi.

Bu gruplar, Siyonist rejimin saldırganlığını ateşle oynamak olarak tanımladılar ve Mescid-i Aksa ile Babür Rahme Camii’ne yönelik saldırının, Kudüs’ün İslami kimliğini değiştirmeye yönelik başarısız bir girişim olduğunu ve Yahudileştirme komplolarının bir parçası olduğunu belirttiler.

Habere göre, Filistinli direniş grupları da bu kutsal caminin zamanını ve mekanını bölmeye yönelik hain planlarını bozmak için Filistin halkını Mescid-i Aksa’ya gitmeye ve burada itikaf yapmaya çağırdı.

Filistinli gruplar ayrıca, İsrail rejiminin Filistinli tutsaklardan Şeyh Hızır Adnan ve Velid Daki’ye yönelik muameleyi ihmal etme politikasının tehlikeli bir ihlal olduğunu vurguladı.

Bu gruplar ayrıca işgalci rejimin Şerif Ebrahimi Türbesi’nin duvarlarına ve çatısına bu rejimin bayraklarını asma eyleminin, bu eylemlerin kutsal mekanların İslami ve tarihi gerçekliğini asla değiştirmeyecek açık bir ihlal olduğunu söylediler.

Söz konusu gruplar, işgal altındaki Kudüs ve Batı Şeria’daki direniş operasyonlarının, Filistin halkının darbelerine karşı Siyonist geçici rejimin sallantılı temellerini gösterdiğini vurguladı.

Siyonist rejimin direniş komutanlarına suikast tehdidine ilişkin olarak da bu gruplar, bu rejimin tehditlerinin hiçbir zaman sonuç vermeyeceğini, Siyonist düşman ve başarısız ordusunu ağır cezaların beklediğini söylediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =