Siyonist Yetkili: Amerika Bir Sonraki Savaşta Bize Silah ve Mühimmat Vermeyecek

Siyonist Yetkili: Amerika Bir Sonraki Savaşta Bize Silah ve Mühimmat Vermeyecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere öre; Siyonist rejimin eski istihbarat başkanı Netanyahu’nun kabinesi ile ABD hükümeti arasındaki mevcut krize ilişkin uyarılarda bulunurken, bu konunun Washington’un gelecekteki savaşlarda İsrail’e silah ve mühimmat vermemesine neden olacağını vurguladı.

Habere göre, Siyonist rejim ordusunun eski istihbarat başkanı General Aharon Zvi Farkash, bu rejim ordusunun direniş ekseni ile olası bir savaşta acizliğini ve zayıflığını kabul etti.

Siyonist siyasetçiler arasında yaygın ve alışılmış bir kabul haline geldi ve iktidar gruplarının her biri, bu rejimin perişan halinden karşı tarafı sorumlu tutmaya çalışıyor. Siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu’nun yargı alanında reform yaptığı iddiasıyla çok daha feci bir hal alan durum.

İsrailliler, Netanyahu ve müttefiklerinin tüm İsrail kurumlarını kontrol etmeye ve onları bağımsızlıklarından mahrum etmeye çalıştıklarına inanıyor. Bu gösterilerle eş zamanlı olarak bu rejimin iç güvenlik durumu elverişli değil ve Batı Şeria işgalcilere karşı her an patlayabilecek bir alan haline geldi.

Siyonist rejimin Başkanı Isaac Herzog, geçtiğimiz haftalarda İsrail’in iç krizi ve içeriden çöküşü konusunda defalarca uyarıda bulunan en önde gelen İsrailli yetkilidir.

Kısa bir süre önce İsrail’in geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmesi ihtimaline değinen bir konuşmasında İsrail toplumunun tehlikeli bir aşamada olduğunu ve derin bir iç krizin hepimizi tehdit ettiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen + fifteen =