Filistin İslami Cihad: Siyonist Rejim On Binlerce Direniş Füzesi İle Çevrili

Filistin İslami Cihad: Siyonist Rejim On Binlerce Direniş Füzesi İle Çevrili

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Irak ziyareti sırasında direnişin Gazze ve Lübnan’da Siyonist rejimi onbinlerce roketle kuşattığını vurguladı.

Habere göre, Filistin İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad El-Nahle, Irak ziyareti sırasında Uluslararası Kudüs Günü münasebeti ile bu ülke medyasına verdiği röportajda, Filistin halkının, özellikle Batı Şeria’da işgalcilerle tam ölçekli ve her şeyi kapsayan bir çatışma içinde olduğunu söyledi.

Batı Şeria’da Filistin direnişinin tırmanmasının İsrail rejiminin güvenliğine doğrudan bir tehdit olduğunu vurguladı.

Batı Şeria ve Gazze’deki direniş ve bölgedeki direniş güçleri işgalci İsrail’e karşı caydırıcı durumda ve İsrail rejimi Gazze ve Lübnan’da onbinlerce direniş füzesi ile kuşatılmış durumda olduğunu açıkladı.

El-Nahle, Dünya Kudüs Günü’nün ihyasına ilişkin olarak, kutladığımız Kudüs Günü’nün İslam ümmetinin Filistin’i özgürleştirme iradesini temsil ettiğini ve Ramazan Bayramı’nın son Cuma gününü ilan eden İmam Humeyni’nin (r.a)’in mübarek ramazan ayı dünya kudüs gününün ilham kaynağı olduğunu vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × three =