Siyonistlerden Suriye’ye 24 Saat İçinde İkinci Saldırı

Siyonistlerden Suriye’ye 24 Saat İçinde İkinci Saldırı

Acilnews’in yaancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Suriye Enformasyon Bakanlığı, başkent ve çevresinde çok sayıda patlama sesinin duyulduğunu doğruladı.

SANA haber ajansı da Suriye ordusuna ait hava savunma sistemlerinin Şam semalarında düşman hedeflere karşılık verdiğini bildirdi.

Suriye ordusunun savunma sistemlerinin bu ülkenin başkentinin semalarındaki düşman hedeflerinin çoğunu engellemeyi başardığını bildirildi.

Siyonist rejimin Suriye’ye son 24 saatte düzenlediği ikinci saldırısının Şam’ın güney bölgesini hedef aldığını bildirdi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre işgal uçakları gece yarısı 00.17’de işgal altındaki Golan Tepeleri tarafından füzelerle Şam’ın kırsalında bir mevziyi hedef alan hava saldırıları gerçekleştirdiler. 

Suriye İnsan Hakları Gözlem Merkezi’nden yapılan açıklamada da İsrail füzelerinin Şam’ın güneybatı bölgesindeki Katana ve Artuz arasında kalan mıntıkada askeri mevzileri hedef aldığı, hedef alınan yerler arasında bir silah ve askeri teçhizat deposunun bulunduğu belirtildi.

Suriye hava savunma güçleri tarafından, işgal güçlerinin attığı füzelerden en az birinin düşürüldüğü belirtilirken, maddi hasar veya can kaybı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 − two =