İslami Cihat: Azerbaycan Büyükelçiliğinin Açılması Netanyahu İçin Bir Cankurtaran Halatı

İslami Cihat: Azerbaycan Büyükelçiliğinin Açılması Netanyahu İçin Bir Cankurtaran Halatı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketi, işgal altındaki Filistin’de Azerbaycan büyükelçiliğinin açılmasına tepki göstermiş ve bunu Siyonist rejimin başbakanını kurtarmak için bir ip olarak görmüştür.

Filistin İslami Cihat hareketinin önde gelen liderlerinden “Khalid al-Bataş”, işgal altındaki Filistin’de Azerbaycan büyükelçiliğinin açılmasının İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için iç krizlerden cankurtaran halatı olduğunu vurguladı.

İslami Cihad’ın, Arap ve İslam ülkelerinin herhangi birinin Siyonist gaspçının düşmanı ile ilişkilerinde herhangi bir normalleşmeyi kınadığını ve gaspçı rejimle uzlaşmak yerine Azerbaycan ve diğer Arap ve İslam ülkelerinin ayakta durmasının daha iyi olduğunu söyledi. İslam, gaspçı rejimle uzlaşmak yerine Filistinlilerin yanında yer almalı ve onları desteklemelidir.

“Palestine Ilyum” internet sitesinin haberine göre Al-Batash, Siyonist rejimin yıkılmaz olduğunu ve barış ve uzlaşma için yanıltıcı bir umut besleyen herkesin kayıplara uğrayacağını da vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × one =