Chelsea kulübü en büyük iftar yemeğine evsahipliği yapaca

Chelsea kulübü en büyük iftar yemeğine evsahipliği yapaca

Chelsea kulübü, Stamford Bridge stadında ülke Müslümanlarının katılımıyla büyük bir iftar yemeği düzenlemeyi planladığını açıkladı.

Arap21 sitesinin haberine göre, Chelsea futbol kulübü, bu yıl Ramazan ayında 26 Mart tarihinde toplu iftar düzenleyeceğini duyurdu.

Merkezi Londra’da bulunan İngiliz kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, iftar yemeğinin İngiltere’de türünün en büyük etkinliği olacağını açıkladı.

Chelsea futbol kulübü iftar yemeğine tüm camilerin, kulüp üyelerinin, taraftarların ve İslami okulların öğrencilerinin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Chelsea Yardım Vakfı Başkanı Simon Taylor, “Ramazan Çadırı Projesi ile işbirliği içinde halka açık iftar yemeğinin düzenlendiğini duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapan ilk Premier Lig kulübü olmaktan gurur duyuyoruz.”

Ramazan Çadırı Projesi’nin kurucusu ve Müdürü Ömer Salah şunları söyledi: “Geçtiğimiz on yılda Ramazan Çadırı Projesi, yıllık Ramazan Bayramı ve en önemli girişimi halka açık iftar aracılığıyla her türden yarım milyondan fazla insanı birbirine bağladı ve bir araya getirdi.”

KAYNAK: Ajanslar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five + sixteen =