Düşmanla Savaş, İşgalcileri Atalarımızın Topraklarından Çıkarma Aşamasına Giriyor

Düşmanla Savaş, İşgalcileri Atalarımızın Topraklarından Çıkarma Aşamasına Giriyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın siyasi ofis başkanı İsmail Haniye, Batı Şeria ve Gazze’de Cuma günü işgalcilere karşı düzenledikleri gösteriler için Filistin halkına teşekkür ederek şunları söyledi: ‘İsrail düşmanı ile savaş, işgalcileri Filistinlilerin atalarının topraklarından kovma aşamasına giriyor.

İsmail Haniye, medyaya verdiği röportajda şu ifadelerde bulundu: ‘Cesur ve yiğit halkımız ve direnişimiz, bölgenin gururu olan Batı Şeria’daki intifadamızı kimsenin boğmasına izin vermeyecektir. İsrail düşmanı ile savaş, işgalcileri yenme ve onları atalarımızın topraklarından kovmak için cesaret aşamasına giriyor.

Şehitlerin kanını, mahkûmların acı ve ıstıraplarını, halkın özgürlük, dönüş ve bağımsızlık ideallerini ezip geçmek için gösterilen tüm umutsuz çabalar, Filistin halkının inkılabının sert kayalarına çarparak yerle bir olacaktır.

Bu inkılap sokaklarda gerçekleşecek ve her özgür ve onurlu insan bundan etkilenecektir. Muzaffer neslin Kudüs’ün minarelerine, Mescid-i Aksa’nın kubbesine ve tüm İslam ve Hristiyan kutsal mekânlarına bayraklar asması için bu devrimi canımızla, kanımızla şekillendireceğiz.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + nineteen =