Siyonist rejim İle Suudi Arabistan’ın Milli Gününü Kutladı

Siyonist rejim İle Suudi Arabistan’ın Milli Gününü Kutladı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Dışişleri Bakanlığı benzeri görülmemiş bir adımla, Suudi Arabistan’ın Ulusal Günü olarak adlandırılan günün 92. yıldönümünde bu ülke hükümetini resmi olarak kutladı.

Habere göre, Siyonist rejimin Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan ile ilişkilerin yakınlaşmasına paralel olarak Suudi Arabistan’ın Milli Günü olarak adlandırılan gününü kutladı.

Siyonist rejimin Dışişleri Bakanlığı’nın resmi hesabı Twitter’da Arapça olarak şunları yazdı: “Suudi Arabistan kralı, hükümeti ve halkının bu ülkenin milli gününün yıldönümünü kutluyor ve nice güzel günlerin olmasını diliyoruz.”

Bundan önce Siyonist rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan ile ilişkilerin normalleşmesini mümkün olarak değerlendiren konuşmasında, bu olayın Ortadoğu’daki çatışmayı sona erdirebileceğini bir kez daha iddia etmişti.

Öte yandan Suudi yetkililer, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın tebrikleri veya Binyamin Netanyahu’nun gayri resmi normalleşmeyle ilgili açıklamaları hakkında yorum yapmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 + 9 =