Şeyh Naim Gasim: Süleymani Bir Rehber Ve Liderdir

Şeyh Naim Gasim: Süleymani Bir Rehber Ve Liderdir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı Genel Sekreter Yardımcısı, General Hac Kasım Süleymani’nin Bağdat’ta şehadetinin yıldönümü münasebetiyle yaptığı konuşmada, onu direnişin lideri nitelendirdi.

Habere göre Lübnan Hizbullahı Genel Sekreter Yardımcısı Naim Gasim, Twitter’da bir mesaj yayınlayarak, “Çatışma durmayacak; Süleymani bir şehit, bir lider, sahada özgürleşmiş ve halkın en sevgilisidir ve Filistin ve Kudüs’ün pusulasını yanında taşır. Trump, saldırganlıkla ve açıkça cinayet işleyen, Siyonist işgali kabul eden ve destekleyen zalim bir suçlu katildir. Her çalışmanın sonucu sonunda belirlenir.”

Lübnan Hizbullahı, İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü eski komutanı Korgeneral Hacı Kasım Süleymani ve Hacı Ebu Mehdi El-Muhandis’in şehadetinin üçüncü yıldönümü münasebetiyle bugün bir anma töreni düzenledi.

Saida kentindeki “Şeyh Abdul Amir Kıblen” salonunda gerçekleştirilen bu törene çok sayıda siyasi ve parti figürü, Lübnanlı ve Filistinli direniş gruplarından yetkililer, din alimleri, şehit aileleri ve bazı sosyal aktivistler de hazır bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 + 18 =