Bahreyn Halkı, Siyonist Bayram Kutlamalarına Karşı Durdu

Bahreyn Halkı, Siyonist Bayram Kutlamalarına Karşı Durdu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bahreyn kaynakları, Bahreyn’deki Siyonizm karşıtı kitlesel protestoların Yahudilerin Hanuka bayramının iptal edilmesine yol açtığını duyurdu.

Al-Khalij Online’a göre Bahreynli kaynaklar, Bahreyn’deki Siyonizm karşıtı kitlesel gösterilerin Yahudilerin Hanukkah kutlamalarının iptal edilmesine yol açtığını duyurdu.

Habere göre, Siyonistlerin bu bayram törenini El-Halifa hükümetinin desteği ve izniyle Bahreyn’in başkenti Manama’da yapması gerekiyordu, ancak Bahreyn halkının büyük toplantı ve gösterileri Siyonistleri bu plandan vazgeçirdi.

Cumartesi gününden bu yana Bahreyn’in başkenti Manama, bu ülkede Yahudi bayramı Hanukah’ın kutlanmasına karşı protestolara sahne oldu.

Bahreyn’deki yerel aktivistler, Cumartesi gecesinden bu yana yüzlerce Bahreynlinin Manama’nın bazı bölgelerinde gösteri yaptığını ve bu gösterilerin ardından İsrail delegasyonlarının Yahudi bayramı Hanukkah’ı da iptal ettiğini söyledi.

Daha önce, Bahreyn’in Siyonist düşmanla ilişkilerin normalleşmesine karşı çıkan ulusal planı, ilişkilerin her türlü normalleşmesine ve Bahreyn’de Siyonist ayinlerin düzenlenmesine karşı gösteriler yapılması çağrısında bulunmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six + eighteen =