İslami Cihad: Siyonist Rejimin Herhangi Bir Saldırısına Karşılık Vermeye Hazırız

İslami Cihad: Siyonist Rejimin Herhangi Bir Saldırısına Karşılık Vermeye Hazırız

Acilnews’in yabanc basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketinin liderlerinden Hızır Habib, direniş gruplarının Siyonist rejimin herhangi bir tehdidine veya saldırısına yanıt vermeye yeterince hazır olduğunu vurguladı.

Filistin İslami Cihat hareketinin liderlerinden Hızır Habib, Siyonist rejimin Savaş Bakanı Benny Gantz’ın tehditlerinin direnişçileri endişelendirmeyeceğini vurguladı.

Habib, ”Gantz’ın Gazze ve Batı Şeria’daki gerginliğe ilişkin tehditlerinin bizi korkutmadığını ve Filistin direnişinde teröre neden olmayacağını ancak direniş bu tehditlere dikkat ediyor.” dedi.

Filistin direnişinin Siyonist rejimin herhangi bir tehdidine veya saldırısına yanıt vermeye yeterince hazır olduğunu belirterek, bu rejimin Batı Şeria’daki direnişin alevlenmesinin nedeni olarak Gazze’yi suçlamaya çalıştığına dikkat çekti.

İslami Cihad’ın bu üst düzey üyesi de savaş alanının Filistin’in her yerinde aynı olduğunu söyledi. Bu arada Gantz bugün Siyonist orduya Batı Şeria’da gerginliğe yol açacak her türlü olaya hazır olma emri veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − one =