Siyonist Gazete: İsrail Ukrayna’dan İntikam Aldı

Siyonist Gazete: İsrail Ukrayna’dan İntikam Aldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu ahbere göre; Bir İbrani gazetesi, Tel Aviv’in Rusya’nın Ukrayna’ya savaş tazminatı ödeme kararı lehinde oy vermeyi reddetmesinin, Kiev’in BM Genel Kurulu’nda İsrail karşıtı karar lehinde oy kullanmasının intikamı olduğunu bildirdi.

Habere göre, Rusya’nın Ukrayna’ya savaş tazminatı ödemesine ilişkin BM Genel Kurulu kararının onaylanmasına Siyonist rejim medyası tepki gösterdi.

Bu gazetelerden biri de Yediot Aharonot, bu konuya tepki verirken bir haber yazmıştı: İsrail, Birleşmiş Milletler’de Ukrayna’dan intikam aldı ve Rusya’nın Ukrayna’ya savaş tazminatı ödemesi kararına lehte oy vermeyi reddetti.

Bu gazete şunu ekledi: İsrail’in bu karar lehinde oy kullanmayı reddetmesi, Ukrayna’nın Filistin’in Uluslararası Adalet Divanı’ndan İsrail’in Filistin topraklarını işgal etmesi konusunda acil bir görüş bildirme talebine verdiği desteğe bir yanıttır.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun Pazartesi günü Rusya’dan Ukrayna’daki savaş için tazminat ödemesini isteyen bir karar aldığına dikkat edilmelidir.

Ayrıca, Filistin’in Uluslararası Adalet Divanı’ndan Siyonist rejimin işgali ve işlenen suçların hukuki sonuçları hakkında yorum yapmasını istediği karar taslağı, Birleşmiş Milletler Özel Siyasi ve Dekolonizasyon Komitesi’nin 11 Kasım oylamasında onaylandı. Genel Kurul. Bu komitede yapılan oylamada Medcor taslağı 98 kabul, 17 kabul oyu ile kabul edildi ve 52 ülke çekimser kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − seven =